damp

SNÄLLA DÖDA MIG LÅNGSAMT OCH BAKLÄNGEEES!!! Kan vi få en ny mattelärare elläääää?!?!?!?

shake that aaaaaaaaaaaaaaaaass bitches

Ledig idag som sagt... Kollade på senaste pll när jag vaknade typ och :O:O:O:O:O:O:O är det ända jag har att säga om de.... och nu är det suuuuuper långt till nästa avsnitt :'( kill me, typ så känner jag för de. MEN nog om de, nu ska jag skaffa ork till att ta mig till mamsen och klippa hennes gräsmatta sen ännu mer ork till att träna :)

lånedator

Idag fick jag en lånedator medans jag väntar på min dator. SKÖÖNT att slippa ha en som kommer kolappsa när som. Imorgon är jag ledig, ännu skönare och imorse sökte jag jobb. Imorgon ska jag träna och klippa mammas gräsmatta. Tack och hej för mej

Bilden är till inlägget under;)

Råkade publicera istället för bifoga bild...

Åååh

Vaknade halv tio av att jag va kissnödig så gick upp och kossa och nu kan jag inte somna om..:(

Rubrik

Spelade som sagt bowling idag. Vi hann med att spela 3 serier och jag vann en serie tror jag, Karin en och Sofia en, men Sofia vann alla tre totalt!:) imån ska jag knäppa kort till mitt paserkort, eller hur de stavas.

Bowling

Ligger i soffan i klassrummet och bara väntar. Om en timme ska vi åka och bowla med treorna... Och vi är typ 6 från våran klass som ska bowla... Ha.

Skolannn

Sitter i skolan nu och väntar på nån sak sen slutar vi! Skööönt

Första skoldagen avklarad

Jag har bytt skola så började alltså i en ny skola idag! Lite nervöst i början men ganska snabbt släppte de. Klassen verkar skön och alla verkar super snälla så tror dom här två åren kommer bli super roliga:)

partay

Igår var det partay hos Linnea som fyllt 17. Sen derog vi vidare till Linn när det var dags för Linnea att städa lite och avslutade på donken.

Klippa gräset

Mamma ringde och frågade om jag ville tjäna en slant och visst ville jag de. Så jag gick dit och började klippa gräset, men när jag knappt klippt en fjärde del typ så tog bensinen slut så får gå dit imorgon igen.

Heeeeey macarena

Fyllde ju år i maj och fick då ett presentkort på kicks av mammas pojkvän med 200 kr. Har glömt bort att jag hade de, men kom på de att jag hade de för nån dags sen och var ner på stan med Agnes idag och fick med mig en ny mascara och ett nagellack med mig hem!

Private practice

Kikar private practice nu innan jag ska in till Gävle. Fast ska snart börja fixa mig och så.

Fightnight

Hade fightnight hos mami idag med flickorna och henrik! När vi skulle dra hem kom Alva och agri förbi så fick jag sellis av Alva en bit hem:) imorgon blir det Gävle med Agnes Ida och agri. Gött

Måndag

Ligger i soffan och chillar, kanske ska ta mig en promenad om det inte fortfarande regnar.

the unborn

som ni kanske ser så har jag ingen profilbild på mig utan den som följde med designen, men blogg.se är cp och ska försöka fixa det snart.
IGÅR var vi några här och kollade film och spelade barn spel för det var det ända spel som fanns, haha. Vi kollade på the unborn och hahahaha precis i början så hände det en läskig sak så satt jag med en popcorn skål i knät så röck jag till så hela skålen höll på  att åka i golvet.... hahhaha
skulle då inte tacka nej till detta nu...

Igår var det kräftskiva

:)

Söndag=slappdag

SÖNDAG, vilket betyder slapp dag. Så idag ska jag bara ta det lugnt i soffan och kika film. 
ÅÅÅÅÅÅH, vill bara tillbaka. Vara långt bort från det vanliga och med fina vänner och bara leva livet. Det bästa som hänt i mitt liv♥

new

 
Igår var jag in till valbo och skulle köpa present till Sofia och kom hem med ett linne och Iphone skal till mig själv också.

Kräftskiva

Fick bli en ny design igen, tröttnar så lätt. Men nu har jag nog den här ett tag iallafall. Som jag skrev i förra inlägget så är det kräftskiva ikväll. Har aldrig smakat kräftor och är 98% säker på att jag inte kommer tycka om, men jag kan ju inte veta förens jag har provat :) Nu ska jag ta det lugnt och slå på en film och bara vara tills det är dags att ta cykeln till Jossi. Ha en bra kvväll gott folk!
 

Skojigt

Igår var jag på 18 års fest hos Sofia!!! Jag hade jätte roligt. Sov kvar där och kom hem för ett tag sen och sitter nu och äter pappas älskade korvstroganoff❤❤❤❤ har fortfarande fest kläderna på mä å... Haha. Ikväll blir det kräftskiva, pusssss

Liten

Vi va mycket mer gosig som liten❤

Ta tag i mitt liv

Jag sitter nu och jobbar och funderar. Jag ska försöka ta tag i mitt liv och sluta va så himla lat hela tiden. Och ska spara nästan varenda öre jag får för att köpa en hund, engelsk springer spaniel. Hade två när jag va liten och är typ sötaste rasen. Följer en tjej på instagram som har en valp, sååååå himla söt!!!!!! Döda mig långsamt och baklänges.... P.s ta mig tillbaka till värmen och alanya med fina vänner d.s

Alanya 2012

Jag har just upplevt bästa veckan i mitt liv! Vill tillbaka nununuuuuu❤