Japp, ett par skor

mmmm paketet innehöll ett par göööör snygga rosa högklackade skor. Äääälskar dom. Måste dock mixtra lite då dom var lite stora.. Men de löser vi! Ses på fest

Gissa

Fick hem ett paket idag, vad kan de vara?

Försöka ta tag i bloggen

Fick lite skäll av Emma för nån dag sen för att jag aldrig bloggade så gör ett försök nu att komma igång med bloggen igen!
Mitt lov hittills har sett ut som jobb, umgåtts med mina fina vänner, pluggat, spelat spel, kollat mello, kollat film, fest, tacomys, åkt lite bil eftersom två av mina vänner fick körkort båda två torsdagen innan lovet och shopping ❤ resten blir väl plugg, jobb och vänner.

En väska jag köpte i går, love❤ och några andra bilder

Sov gott min fina flicka

Igår när pappa hämtade mig från tåget så berättade han att en av mina ninisar hade dött. Dampa och grinade super mycket igår och nu känns det tomt. Några kanske tycker att det är töntigt men när man har levt med ett djur i 7 år och är en stor djurvän så känner man att det är något som fattas. Hemskaste jag varit med om tror jag.. Har ju en svart också den kommer nog tyvärr inte klara sig så länge till heller nu när hon är ensam och gammal. 7 hela fina år blev min lilla solstråle ♥

så jävla off

Men jag skriver här när jag har något vettigt att skriva och inte bara skit. Min helg har jag spenderat hos Emma i Malung med en skidor :) Körde i Lindvallen och Kläppen. GUUD så skönt det var att komma till Kläppen, inte varit där på 3 år. Idag var jag i kungsberg med skolan så alltså tre dagar i rad med skidåkning och jag har inte åkt skidor på ett år ungefär eller tränat så kan ju säga att jag knappt kan röra mig nu, värker över allt.
bilder från helgen

OMG NI KAN EJ FÖRSTÅ MIN LYCKA!

JAG SKA PÅ JUSTIN BIEBER!!!!!!!!!! Fick tycärr dom sämsta platserna, men jag ska iaf diiiiiiiit <3333333333 D Ö R
BABYYYYYYYYYYY