Modekungen

Om jag vore rik skulle jag handla från modekungen. Allt av de här här under kostar 300 eller mer.... Hej fattiglapp.

Walla

Tog min gamla skjorta och klippte av armarna och walla vad snygg den blev!!
Före och efter bild

 

OBS, dubbelhaka...

Sitter på naturkunskapen och han kan inte prata!!!!!! Därför gör man annat.. Nej men skriver bara av vad han skriver på tavlan. De enda vi gör är genomgång, fuck life.
Köote en dounat igår så då vart de att jag valde att ha den idag. Fint för att vara första gången, men faaaan vad fult de va.

Oh a Silfverberg, säg oh a Silfverberg

Va på hockey efter skolan och såklart vann älskade Brynäs!!! 4-2 mot Linköping. Var slagsmål hela tin typ... Hihi

 

söndag

Igår firade jag världens bästa mamma som blev 45 år...! blev dock ingen promenad till pappa innan. Drog iaf iväg på tidningscupen för andra dagen efter vi ätit. Senare på kvällen drog vi vidare till Emma och hade lite fest där. Efter ett tag blev de lite kaos så vi drog tillbaka till Jernvallen och kollade fotboll och sen tillbaka till Emma och donken :) Idag vart det Jernvallen igen och kika finalerna. I damernas final vann IK Huge på straffar mor AIK. Och i herrarnas final vann Strömsberg mot SIF tyvärr då... Imorgon blir de ut och springa eller gå innan skolan. PUSSS HEJ. bilder från igår kommer imån eller snart.
hello snygging

hejhej

Nu ska jag slänga på mig kläderna och springa till bussen!!! Ska iväg till tidningscupen för tredje dagen irad nu. PUUUSSSS
gammal bild.

Östens Pärla!

Va in till skolan en sväng idag och skickade in två uppgifter. For hem och efter ett tag kom Linnéa till mig och sen åkte vi till östens pärla och käka. ÅÅÅÅH himlans vad gott de var, skulle lätt kunna äta där varje dag! haha. Dock ville inte Jossi äta där så då gick vi med henne till APP och när hon käkat upp tog vi bussen för att kika på lite fotboll. Myyys kväll. Träffade många söta ansikten där.
Godnatt från mig nu. Upp tidigt för att ta en promenad till pappa för att sen fira mamma som blir tant, 45 år!!!
Bild tagen från Jossis blogg. Emma, Maja & jag.

hey apple

Modevisningen

Inte alla bilder och kläder, men några stycken iaf

Nytt

Har inte blivit nå blogga idag.. Och bilderna från modevisningen får ni morgon:) iaf, fick kläderna från hm som
Jag beställde med pappa idag och klänning och skor av mami igår:) taaack!!!!
Fick ett par tights också men de är tråkigt att visa! Och en tröja och blus kvar av beställningen!

(klänningen är mycket finare på!)

 

Second Hand

Nu får de se ut såhär ett tag.... Inte helt nöjd menmen.. Väntar på att Jossi ska träna klart sen ska vi kolla film tror jag :) Juste kom hem från en second hand modevisning nyss, slänger upp lite bilder sen. HEJS

Fin design....

Vart skit irriterad på min design... Ska göra lite ändringar nu och sen ikväll för jag ska iväg snart!! men tills vidare får den se ut så här fucked up

Dildoparty

Sitter i klassrummet och väntar på att svenskan ska börja. Har Mohamed och massa 96or på besök idag. Man får ju inte plats.... Och nu berättar Jossan att hon brukar gå på dildoparty! Hejssss

I'm so Prettyyyyyy

Sitter ute i skogen hos mammas kille Micke nu. Sover här inatt. Lika bra när man börjar tidigt då man får skjuts till bussen av mamma då! Kikar Wild Child som går på 3an nu och pluggar lite smått. Pusssss

FUCK THIS

Har naturvetenskap och läraren pratar lika tyst som en mus och de enda vi gör på våra lektioner är genomgångar! har skrivit kanske 20 sidor sen vi börja. FUCK THIS!

This is me

Får räcka med designen för idag! Ska kolla om de finns nån som kan göra bloggen bredare så man kan ha 700 px på bilderna! Nattiiii

fuckat upp igen, fuckat upp igen

ÅÅÅH, tog en design från bloggdesign.nu, men allt är cp så ska försöka hitta en annan.....
fick bli en söt bild på mig och agoooooo

Smile, u are beautiful!

Sitter Forever alone på rese nu och väntar på bussen..

live your life

KUUUL, är helt klar och bussen går om en timme..... Men ska väl rulla tummarna nu innan jag ska åka till skolan.

Vinn ett nagellack från OPI

Är med i en tävling hos turbofanny.blogg.se där man kan vinna ett valfritt nagellack! Bara kika in på hennes blogg välj en bild med ditt favorit nagellack och skriv ett inlägg i din blogg vilket du vill ha! SUPER ENKELT! Jag vill ha de röd glittriga längst till vänster! KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN!

Cohen, how could you do that Cohen!

Börjar 14.45 på måndagar som sagt. Ställer alltid klockan på 12 då, och idag vaknade jag av mig själv 10.37!!!! Inte kuuul.SKa kolla lite O.C nu. Det var längesen!

Så ska de låta

Nu ska jag vänta på att Så ska de låta ska börja. Efter de ska jag nog pallra mig till mamma som kommer hem ikväll från Italien. Inte träffat henne på 2 veckor då hon va i Holland veckan innan. Vi hörs imorgon!
en bild igår innan jag drog till Lovisa.

duktiga jag

De där gick ju bra.. Sprang till Maja, sen gick vi en ganska lång runda sen sprang jag från Maja hem. Jobbigt men sköööönt!
rosig och söt om kinderna

Powerwalk

Nu ska jag byta om och ta en powerwalk med Maja och förhoppningsvis kunna tvinga Elin att också följa med. Ska bli skönt att komma igång med träningen igen. När jag gick på låg och mellanstadiet älskade jag att träna. Utövade en massa olika sporter samtidigt. Sen trappa jag ner mer och mer för latheten tog över. På högstadiet var de bara en sport och slutade med den i börja av åttan kanske. SÅ nu JÄVLAR ska jag börja komma igång. HEJS
hitta ingen annan bild..

OLD PICTURE

Ligger i soffan i mosters lägenhet. Amanda och Jossi ligger i rummet brevid i sängen och sover. Har precis kollat klart på barna i bullerbyn som vi började kolla på igår, hihi. Nu ska jag vänta på att dom vaknar sen får vi väl börja dra oss hem på nå vis, eftersom att de inte finns nått att äta här typ ;)

lasagnerullar

Kom hem från Agnes för en halv timme sen kanske? Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig till ikväll då vi ska ha film mys hos Lovisa. Vi sover nog några stycken hos min moster sen, myyyyyyys.
saknar när man kunde chilla runt i skinnjacka utan att frysa.

Sleepover

Japp, sover kvar hos Agnes! Vi har kikar lite filmer med Emma och Fanny. Godnatt

Sarah Burke - Rest in Peace

Kan inte säga att jag hade 100 % koll på vem hon var. Men har hört att hon var en grym freestyle åkare. Hon kraschade allvarligt under ett träningsåk till x-games. Hon hamnade i koma och genomgick en operation efter 2 dagar, men hennes liv gick inte att rädda... ÅÅÅH, att sånt här ska få ända, de är inte OKEJJJJ!

Wouldn't change a thing

Eftersom att fredag är "ledighet" på Thorén så har jag bara legat i sängen och kikat film tills nu. Har varit upp och käkat lunch bara. Ska snart äta kvällsmat, strips & korv♥ Sen ska jag vara med Agnes. Ska skojigt, var ett tag sen vi hittade på nått nu.
No school, No make-up.

''APOLLO, välkommen till friheten. MINDERÅRIG INTYG''

Kommer bli en sån jävla bra sommar! Ska först till Barcelona och kolla på Bruce med fina människor. Sen ska jag va hemma med vänner och leva livet, kanske blir nån spontan resa hit och dit, vem vet. Blir nog tyvärr inge peace iår, får bli nästa år istället. Och till sist och defenitivt inte MINST, ska ju till ALANYA med underbara vänner!!!! Kommer bli såååå himla kuuul, vi ska bara leva livet.
bilder på de hotellet vi ska på bo i Alanya, och de bästa är ju fan rutchkanorna..<3

Camp Rock

Pluggade liiite sen förra gången jag blogga. NU ska jag slå på en film och de blir såklart CAMP ROCK, som alltid nu för tiden. Finns ju två stycken så kan ju variera lite...;)

''gotta find you''

ÅÅh, vill till Alanya nu... Men ska slå på en film nu. INATT kommer nästa avsnitt av The Vampire Diaries ut, kärleeeeeek. Är ju ledig imorgon så kanske ska kolla på de.
gammal bild

ALANYA HERE WE COME

Efter skolan åkte jag, Jossi, Elin, Agnes och Fanny och boka en resa till ALANYA till oss och Emma! Så 25 juli blir de hejdå Sverige hej Turkiet!!!

before i die

Jag och Göllan ska flytta dit efter skolan

the boys who

Som ni kanske märkt har jag en kategori som heter before i die/the boys who, och där lägger jag upp saker jag ska göra innan jag dör och hur min ''dröm'' kille ska vara osv:)

Tidig onsdag

Kom till skolan för typ fem minuter sen. NOBODY IS HERE, forever alone..... Haha, men Ebba kommer snart :) Hatar onsdagar måste gå upp och åka så jävla tidigt... Nej, nu ska jag kika lite Camp Rock, puuussssss

the boys who

Lätt viktigaste!!!!! Älskar disneeeeeeeey

Snyggaste posen

Nu ska jag borsta tänderna och sminka mig lite snabbt och sen springa till bussen. PUUUUSSSS

MONGO, BYT TILLBAKA TILL THÓREN!!!!

Mother's day

Tog en prommenad med Jossi, Elin och söta Zorro, snackade lite osv. Gick sedan hem till Jossi och kika på en lite halv läskig film, men den var riktigt bra faktiskt. Nu ska jag slå på Camp Rock och somna. Har skaffat en ny tradition på kvällen ist för A Cinderella Story 3. NATTTTTIIIIII
Klart man har Alvin och gänget muggen hemma.

Skönt med ledighet

Vart ingen skola för mig idag eftersom att bussarna gick knappt idag, så skulle komma försent och sen skulle vi få sluta tidigare så skulle va där typ halv timme-timme. Sköönt att bara va hemma och kika film också.
Nu ska jag försöka att städa lite på mitt rum, men kommer sluta med att jag hamnar framför en film eller nått.
Eftersom de inte blev skola får ni en gammal bild från skolan..

Några saker jag tänkt på

  • Varför jag bara orkar vara ordentlig ett litet tag och inte hela livet typ.
  • Att livet skulle äga om man kunde sjunga.
  • Varför inte jag kan ha ett pengaträd.
  • Varför har inte jag en stor jävla walk-in-closet fylld med massa kläder.
Listan kan bli hur lååång som helst, men måste verkligen sova nu så de får räcka med dom 4 sakerna.

Run to the hills, run for your life

Har suttit på övervåningen hela dagen idag, inte likt mig. Sitter alltid forever alone på mitt rum om jag inte är ute med vänner. Haha. Men nu ska jag leta på nån bra serie att börja kolla på. 
Jag ska börja springa några dagar i veckan från och med imorgon eller nått. Med Elin och Maja, skojsigt.

Detta fick jag

H&M

Sitter och knappar runt på HM. Hittat lite saker som de låter som att jag kommer få! gööttt.

Paranormal Activity 3

Igår var jag i kungsberg med Malin och saknade Emma var även där från Stockholm med hennes pojkvän och kompis. På kvällen kollade vi på Galdiatorerna hos Maja. Sen slog vi på tzatsiki och Paranormal Activity 3. JÄÄÄÄÄÄVLAR va läskig den var... Men skulle kunna se den igen..;) haha.

Maja och jag när vi va småååå

Grattis Bästa Bror!

Idag fyller min älskade bror 19 år. Har firat han med bowling och gotta idag, men nu ikväll lämnar han oss och drar på krogen med vänner. Jag ska va med mina vänner nu ikväll. HÖÖRS

FUCK

De hade inte kommit ut än, men de kommer nångång i natt.... Kollar nån annan serie ist. GOOD NIGHT PEOPLEEEEE

The Vampire Diaries

Skönt att kunna sova ut imorgon då! Har varit hemma hos Jossi nu på kvällen. Kom nyss hem från en prommenad hem ifrån henne. Ska slå på nya avsnittet av The Vampire Diaries nu om de har kommit ut på internet. LOVE.

Naturkunskap

Har naturkunskap nu och fattar typ nada. Har en till lektion med den sen?! Nu ska jag jobba LIITE..

I wanna get a tatto

Jag har fått i födelsedagspresent när jag fyllde 16 att göra de. Hittar dock inget ställe som jag får göra de på.

In school

Klockan är inte ens åtta och jag har varit i skolan ett tag redan... Livet är bra jobbigt ibland!

sommaren 2012

Skulle försöka ligga i sängen vid elva och sova, men inte gick de eller. Ska in i duschen osv nu.. Hmmm, upp halv6-6 imorgon, muuums. Men har skapat en grupp på facebook där jag och brudarna försöker bestämma vart vi vill resa i sommar. Spännande! Om jag får välja vill jag åka till sunny beach eller ayia napa! :) Är ju inte jag som bestämmer, men jag vet vart jag vill iaf.
en bild från gotland 2010

Pippitröja

Rolig skola man har som har spärrat facebook och blogg.se (på vissa ställen?) på skolans nätverk. Man kan bara kolla bloggar man kan inte blogga. 
Nu ska jag chilla lite hemma sen äta på APP med några flickor.

Idag hade jag på mig min pippi tröja som farmor stickat.

Nu ska jag springa till bussen

Sällan jag sitter här i sista sekund.. Jaja, nu lär jag skynda mig. Pusssss

before i die


En till bild från Jossans 17 års partyyyy

Jossi, jag och Sofia. Hittad på facebook

TURKLAND♥

Haha, turkland är bra gó dom! Kastade en blick på min onepiece som låg så sött brevid och och såg lappen.

orka blogg.se

orka blogg.se, jag tänkte ändra bloggdesing, men allt fucka upp så fick bli den jag hade. HÖÖÖRS
SÅHÄR TYCKER JAG OM DE....

far till skolan nu...

sköönt att börja kvart i 3 på måndagar! Hööörs senare.

hårfönen är en lika bra uppfinning som plattången

japp, om man fönar håret när man duschat så blir de mycket plattare än om man låter de självtorka. Okej, lovar att alla redan vet de, men om de skulle vara nån som inte gör de så vet ni nu. Iaf, ett tips. OM ni inte orkar platta håret länge, är lata helt enkelt, då ska ni föna håret när ni duschat så blir de väldigt rakt. Som bilderna nedan då har jag endast fönat håret. Väldigt skönt, för då slipper jag platta länge imån innan skolan.
godnatt!

Josephine 17 år!!!!!!!!!!

Igår var jag och firade min fina vän Josephine som fyllt 17 år! Jag började med att fixa mig med Sofia och sen for jag in till Jossan och käkade tacos med henne och några till brudar. Och vid 9-10 tiden kom de dit några till. Jag lära känna några nya och dansade, sjöng och massa tokigheter. På natten sen knallade vi några stycken till donken och till sist hämtade min bror upp mig, Jossi och Anton. 

NU: Nyss hem kommen från lite film hos Jossi, och nu ska jag slänga mig in i duschen så jag kan få lägga mig ner i min underbara säng och kika film och sova.
fett gay... haha
lite bilder från igår. Vi körde lite lekar osv.

Är med i en tävling hos Joannalicious.

Man kan vinna ett eget designat skal till iphone, tänk va kul att ha ett kort på sig själv med sina syskon, på sitt djur eller bara kladda ihop en fin bild som man ritat själv. VAD SOM HELST! De blir så personligt. Iaf, klicka HÄR eller på bilden för att komma till tävlingen eller HÄR för att komma till hennes blogg!

Iväg till kungsberg

Och eftersom att de inte finns folk som åker skidor längre så är jag forever alone..!

 

stannar fast timmen är sen

Va typ en dag sen nu, menmen. Igår spelade jag spel med Jossi och Elin. Sen när JVM började gick Jossi hem och jag och Göllan stannade kvar hos mig och kollade på de. VM GUUUUULD, wooop. Kom hem 6 typ somnade halv 7 kanske, sen väcker pappa mig före 1??? Snällt. Aja, firade min systers mormor sen iaf och efter de kom Mallan hit, de va ett tag sen, och vi kollade på film! Nu ska jag duscha, kolla film sen sova. PUUUUUSSS
Min fina vän

tacosmyyyys

Nyss kommit hem från Jossi dit vi gick efter vi ätit tacos och myst hemma hos Majsen<3 Vi kikade på Jag saknar dig hos Jossi, sjuuuukt bra film och sorglig. Men ska ladda ner den nu och kolla på den imån igen tyyyyyp. Pusss hejs bloggen. Juste glömde min kamera hos Jossi så ni får bilder imån.
HAHAHHAHA

Iväg till Majsen och flickorna

Drog på mig detta
haha, fina bilder.. och dagen facelook får ni också ;)

STÄÄÄÄDTIME

Jupp, nu ska jag städa mitt rum, sen ikväll ska jag laga tacos med mina flickor. Vaknade halv 3 idag, GUUUUD så skönt de är att sova länge. Haha, juste somnade till A cinderella Story 3 och varje gång jag vaknade till så var de där jag somnade, liiite passande ;)
Min söta städoutfit + HÖÖÖÖG musik på de här så blir de toppen.

Mean Girls-Lindsay Lohan

Nyss kikat på Mean Girls. En riktigt bra film faktiskt. Dock har jag inte sett den på länge, men sjuuuukt bra. Och livet skulle ju va liiiite underbart om man såg ut som Lindsay Lohan.

just saying

Mös till de med lite film och popcorn med mina flickor. Saknade Lovisa va även med!! Nu ska jag kolla på älskade O.C <3 ska nog ladda ner one tree hill. Men kommer förmodligen att kolla halva första avsnittet och inse att O.C fortfarande är de bästa som finns! Pussssss

Tandläkaren med Jossi

basic

Hey Bitches

Har nyss kikat på Home Alone 3, och innan de 2 & 4. Nu återstår bara 1an. SEN ska jag sova, pussss

Kikar på älskade O.C♥♥♥♥♥♥

en bild från nyår. Vad gjorde ni på nyår? :)

hey you we can turn it up

Guuud vad sköönt. Vaknade klockan 14.00 idag. Eller ja, jag vaknade till lite när Jonas skulle till Kungsberget men annars så. Idag vet jag inte vad jag ska göra, ska iaf flytta till pappa :) 
Nu bllir de iaf ner och äta yoghurt och kolla lite Disney Channel och OC. PUUUUUUSSSSSSs

Bästavän och jag

igår på nyårsafton
hittade den på nicoles blogg..

1 JANUARI 2012

Nu åker jag till Micke och käkar sen hem och kika film och mysa med flickorna.
Dålig outfit bild, men here it is. kofta-carlings, tshirt-lager 157?, jeans-byoung.

I försök om att knäppa en nyårsoutfit

Men tillslut lyckades jag vara någolunda seriös!


Klänning-Nelly.com

12 SLAGEEEEEEEET


jag och Linnéa på 12 slageeeeeet. pusssss, på 2012!!!!!!!

Mitt nyår i bilder från när vi fixade oss och förfesten

fler kommer sen när jag fått från andra..
körde på lite lockigt sådär
HAPPY NEW YEARRRRRRRRRRRRRRR
mer bilder kommer sen :p

HAVE A GREAT FUCKING 2012, för de ska jag!

HAR HAFT ETT SKIT BRA SLUT PÅ 2011'!!!!!!!!! och ska ha ett jävla bra 2012. HÖRS IMÅN, för nu blir de en klassiker. macka oboy och OC<3 bästa som finns
en söt bild från kvällen