Vad skulle jag göra utan mina päron?! Ni är bäst❤

Två bilder från kubbspelandet idag

Dom skulle in i inlägget under men funka int

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3020284/images/2012/pic_204538088.jpg" class="image">

What am i gonna do

Snart hemma från denna skoldag. Spelade kubb på idrotten och självklart vann mitt lag, en gång iaf! Haha. Träffade Frida och Henrik på tåget hem så snackade lite med dom, Andreas va också med. Tog upp gamla minnen, hahahaha.
Åååh vill iväg i helgen....

Bussen

Sitter på bussen från skolan nu. Har inga hörlurar heller så de suger. På matten idag fick vi lite fika av läraren och reda på nationella, gick bättre än jag trodde men det gick as dåligt! Haha. När jag kommer hem ska jag skriva min final essay på engelskan som ska va klar imån och har inte börjat än. Bra Ebba!

morsdag

Grattis på morsdag världens bästa mamma, jag älskar dig♥

Mina fötter värker..

På kvällen blev de hem till agri och fira honom sen gick vi från stan till vallhov eller cykla halva vägen. Sen GICK jag och Carl till donken, medans dom andra åkte bil. Sen gick alla därifrån hem, så jäääääääääävla ont i fötterna och bena nu, hade converse också och dom är skit platta. Kill me, godnatt.

Hos Agri!

Promenaden till donken med Carl

Promenaden från donken alone

 

Jonas bal

Tjena folket! Va på min brors bal en stund och knäppte en massa kort på han och Emma, dom va så fina! Knäppte även på Johanna, Eric och Rebecca. Snackade lite också, sen åkte jag hem och åt.

Eric och Johanna

Johanna

Emma och Jonas!!

Emma och Jonas!!

Rebecca

Rebecca och Johanna

 

Kort hårig :(

Oj vad min statestik går upp och ner... haha. Nu har jag nyss varit hos frissan, och de blev jätte kort :( eller jag tycker de, ingen annan kommer tycka de. menmen, slänger upp nån bild sen.
Ikväll ska jag följa med mamma och knäppa kort på min bror som har bal.
Vill tillbaka till Barcelona nu. Dock bränner solen solen ganska bra nu i Sverige.

Igår

Igår hade vi matte nationella heeeela dan... Kom hem och drog till högbo och slog lite på rangen och putta med Agnes! Gick dock inte så bra i början men sen så. Jävlar vad jag ska spela i sommar! När jag kom hem hade jag fått mina blommor av hofh:) suuuper fina va dom!!

Vill tillbaka

ÅÅÅH, saknar redan Barcelona!! Vill tillbaka nuuuu. Hade så himla kul, skrattade mej igenom hela resan. Hade bästa sällskapet. Jag ska definitivt tillbaka så fort som möjligt!

Hemma

Nu är jag hemma. Jag, mamma och Jonas stannade på Max i Gävle påvägen hem och sen var jag hemma i kanske 1 och 1 halv timme sen åkte jag till Viking och köpte kebab och åkte hem till Fanny och kikade film. Fast dom drog på fest sen så då åkte jag och ska lägg mig i sängen nu. Godnatt!
Hela gänget dan innan "våran" konsert med Bruce! Han hade två så vi tjuvlyssnade dan innan;)

Bruceeee

Måste sova nu, men var på bruce Springsteen nu på kvällen och woooow säger jag bara! Dock var jag suuuper trött för gick upp tidigt och hade ont överallt... I ryggen, fötterna, höfterna osv. Ska upp 7 så mindre än 4 timmar. Men blir väl att jag går upp 2 min innan vi ska gå, som vanligt! Haha, godnatt!

Live från Barcelona

Har verkligen inte orkat blogga dom senaste dagarna, då jag åkte till Barcelona klockan 03.00 natten mellan söndag och måndag. Eller då åkte vi hemifrån, flyget gick 06.50. Solade iaf i måndags när vi kom och kika runt lite. Igår var vi på stranden och alla brände sig förutom jag, hihi. Idag gick alla ut och kolla i affärer vid 9-10 kanske, jag och min bror stannade kvar i lägenheten och sov. Gick upp för en halv timme sen typ, sköööööööönt! HÖRS

Barcelona

Sitter på planet nu och har lååångtråkigt. Ska nog försöka sova. Planet landar 10.20!

the boys who

Presenterna

från majaaaa
från agooo
från linneaaa
från göllan
från lollooo
från johannaaa
från jossi och fritschof, bikinin är mörkare irl
från fannyyy

Drick den-Video

Hittade denna video från igår på Lovisas blogg!

Lyckad kväll

Grillade och hade en bra Kväll med mina fina vänner! Fick många fina presenter också. Kanske kommer upp bilder sen.

 

Hej å hå

Har gått omkring i underkläder sen typ 13 och nu åkte onepiecen på. Snart kommer pappa hem då ska jag åka till mamma och hämta lite saker sen ska jag till ica och handla det sista till ikväll, då ska mina fina vänner komma hit och fira mig♥

Bästa

Packade sakerna jag vill ha med mig från pappa sen efter maten drog jag till Jossi med finaste vännerna. Kollat film, kört mörkerdunken och skrattat massa. Bästa vännerna! Nu ska jag kolla nån avsnitt av OTH och sedan sova.

One Tree Hill

Vaknade vid 10-11 idag och ligger fortfarande i sängen. Har glott några avsnitt av OTH och käkat lunch. Ska försöka ta tag i packningen snart. På söndag natt bär det av mot Arlanda!!! Sköööönt.

Big Brother

Myser i sängen med min onepiece nu och kollar på Big Brother. Det är snart slut då ska jag kolla nått avsnitt av OTH, sen sova. Behöver inte till skolan imån så då blir det att packa inför Barcelona!!!! Awesome

10 skoldagar kvar för min del

Sitter nu ner spydd (av min lillebror, såklart!) och söt och kollar på olika hemsidor efter en avslutningsklänning! JAG har bara 10 skoldagar kvar, HOW AWESOME?!?!?
Mandi & jag hos lovisa för ungeför 2 veckor sen♥

WIHOOOO

Satt på utvecklingssamtal idag så blinga det till i mobilen och det var ett mejl från ingen mindre än bloggare HOOOOOFH!!! Jag har vunnit hennes tävling om en blombukett hemskickad med en gullig hälsning från henne :) suuuper nöjd! Tyvärr åker jag bort nästa vecka, men pappa får ta hand om den tills jag kommer hem!
Denna fina bild hade hon lagt upp på hennes blogg, TACKTACKTACK!!!!♥

pluggggg

Är trökt med bloggningen från min sida nu, men jag har inte lust. Nu ska jag plugga, plugga och plugga ännu mer. Ligger efter i matten, har företagsekonomiprov imån, matteprov och engelska redovisning på torsdag! pluggplugg...
en bild från my birthdayyy

Idag är det min dag

Yesboxalright! Idag fyller jag hela 17 år, fett coolt! Hörs bro's

Världens bästa