before i die

Hej

Va ett tag sen nu. Jag sitter och kollar gamla vampyr avsnitt men måste städa mitt rum och lite grejer. :)

baby

lite av min önskelista till jul♥♥serier

Vampire diaries säsong 2-3 (har säsong1), Pretty little liars dom säsonger som finns hitta bara säsong1, Gossip girl box säsong 1-5, OC box säsong 1-4 och Prison break box säsong 1-4 +the final break♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

liten dagens inspooo

agent 007 -bond, james bond

 

inspiration

Bildkälla weheartit.se

tre bilder från fotografiskabilden idag

baby

Photoshop

Jag går ju fotografisk bild i skolan så då fick vi photoshop cs3 så har kollat runt på youtube på saker man kan göra så har lekt lite med PS. Här är tre bilder på de jag gjort

Tarzan

Tittade igenom min blogg lite och hitta bilder på min älskade kisse som jag inte träffat på ett tag nu. Har ju varit hos min fader i fyra veckor...Gud vad jag saknar honom, min solstråle♥

intressant

lånade bilden av kandylandy.se

Dude, where's my car

Igår efter jobbet kom jag hem och åt osv. Sen tog jag cykeln till Jossi och därifrån fick vi skjuts till Liam där det tydligen skulle va fest, men dom satt och spelade NHL och skulle göra de hela kvällen. Så det var inte så roligt så då åkte jag hem igen. Slog på "Dude, where's my car" så jäkla bra film, men somnade typ på en gång.. haha!

taggad på livet

Ligger nu och degar i soffan, det är faktiskt ganska gött! Skulle på bandy nu ikväll egentligen men kostade peningar  så då orkar inte de. Haha, meeeeen får se vad som händer. Nu vart jag iaf väldigt sugen på att äta något väldigt onyttigt. Bara så ni vet. 

SERIER

Tre serier som jag verkligen ÄLSKAR och alla kommer ut nu i oktober.

Idag (tror jag väl de va) kom GG, Gossip Girl ut! Måste kolla när jag kommer hem efter jobbet♥
 
På torsdag kommer TVD, The Vampire Diaries ut. LÄNGTAR♥
 
Den 24e kommer PLL, Pretty Little Liars ut! Längtar som en toooook!♥

cash is king

Skolan är kul.. Sitter på Engelskan nu och snart ska vi gå över till svenska. Då ska vi bara få några sagor som vi ska läsa den ska jag stanna kvar här i skolan och plugga Privat Juridik tills imorgon, sen dra mej till bussen och åka och jobba. Cash is King. 
Fina fina Molly

min läxa till imån

längtar

läääängtar tills det är löning, då ska jag dra in till valbo DIREKT och köpa dessa godingar!!!!
 

SÖTASTE MOLLY

I går åkte min granne och köpte en valp, kings charles spaniel tror jag de va, och jag döööööör vad söt hon är. De sötaste jag sett. Hon heter Molly, precis de vill jag att min blivande hund ska heta. Dock vill jag ha en Engelsk springer spaniel, men jag har nog ångrat mig nu när jag har sett lilla Molly.

jotob

Drömmer mej bort lite. 

pancakes

Haha, asså jag skulle bara testa att skapa en Myshowroom blogg och se hur de skulle gå.. MEN om mansäger såhääär, NEVERRRR. Förstog inte ett piss, så blir kvar här på älskade blogg.se. OCH NUUU borde pappa komma hem eftersom att han ska göra pannkaka åt mej, jaaa jag vet jag kan väl laga mat själv..? Men nej, de kan jag inte, haha. IAF back to business, pappa ska göra det till mig och sen ska jag på silver smide och bussen går om en halv timme, undrar hur de ska gå... hör av mig hur de går ;) 
alanyaaa

NITTZ UF

Jag kollade runt på lite bloggar och hittade en som hade länkat en UF blogg så kickade in där. OOCH dom säljer bh:ar med nitar som dom gör själv. Grymt snygga och har länge velat ha en, sååå förmodligen så gör jag en beställning innan veckan är slut. KIKA IN VETTJAAAAAA, HÄÄÄÄR!   Och häär hittar ni deras facebook.
Bilden är såklart tagen från deras blogg. IN OCH KIKA!!!!!!!