svar på tal

Moa om Praktik:
Vart praktiserar du?
Svar: Hej Moa. Jag har praktik på Åsens Livs!

A smile takes a moment, but the memory of it lasts forever.

Praktik

WIHOOO, har nyss räknat ut att jag får ungeför 7 kr timmen på praktiken! Haha, vilket är mat ersättningen på 35 kr per dag. Idag började jag 10.00, fick lunch 12.00-13-15, åkte hem och åt lunch sen tillbaka och slutade 14.45! SKÖÖÖN dag, hej!
NU: Ska jag kolla sista avsnittet av PLL på säsong 1, sen göra något annat. Vad vet jag ej.
skulle inte sitta helt fel att åka lite longboard..

HEJA SAIK, SHALALALALALA.

Igår tog jag och Agnes cykeln ner på stan där jag införskaffade mig ett nytt halsband!! AS snyggt, älskar det. Beställde hem en ring också som förhoppningsvis kommer i slutet av veckan:) dom kostar 349 kr styck på Naja Design. Okej, tro inte att jag är värsta rik nu.. Haha, skulle AAALDRIG ha råd med det där för mina pengar. Har ett presentkort där ;) Sen kom Fanny och vi ''hyllade'' SAIK eftersom att dom tog GUUUULD i söndags, andra året i rad♥
Halsbandet!! (ÄÄÄLSKAR fyrklövrar)
Så här vandrade jag omkring på stan! 95♥

Praktik

Sitter på praktiken nu och har lunch!

segern är våååååår

SMGUUUUUUUUUUUULD!!! Fan va braaaaaaaaa!! Nu kommer man somna gott. Imorgon är det praktik som är i två veckor.

22 mars

Har varit trökt med bloggandet nu, men har inte riktigt orken just nu. Imorgon ska vi iaf på nån UF mässa eller nå, så börjar 1! skööönt. Nu kollar jag på BB och sen ska jag sl¨å på några avsnitt av Pretty Little Liars! hejsss
en gullig bild från när vi hade sleepover hos Bebba♥

miss summer

Har varit och letat praktik idag med Jossi. Har varit hemma hos henne med Göllan, Majis och Lollo och firar Göllan lite. Kom hem för lite mer än en halv timme sen kanske, intressant va? haha. Har pluggat pytte lite nu och ska sova, tidig dag imorgon, bläää. hejs

Göllan 17 åååååår!

Blev inget bloggande igår. Var tvungen att plugga.. MYCKET! Idag fyller min fina vän Elin år. GRATTIIIIIIIIS ♥
En ny och en gammal bild på oss, ha det bäst idag gumman!

Snöar..

Kollar ut och det snöar.. Ååh, orkar inte snö nu. Jaja, iväg till skolan nu och tagga glassbuffé!!!

18 mars

Nu ligger jag och kollar the walking dead på min nya tv som jag för det första inte märkte var borta från hallen inatt när jag kom hem och sen gick förbi den två tre gånger på mitt rum och missa den, sen även imorse såg jag den inte när jag gick på toa och låg vaken... Och det är den största tv jag sett också för den delen... Haha, orkar inte. Såg den när mamma sa att den stog där. Jaja, glass buffé imorgon i skolan pga larver eller nå i maten i torsdags! Möms.. Godnatt!!

Gårdagen

Var i Kungsberg igår med Maja och Lovisa, blev bräda för min del! Var läskigt i början, men sen släppte de. Skojsigt var det. Lite bilder också, filmade lite smått också. Kommer kanske upp nån sen :)
Gick inte alltid lika bra..

svar, haha

Anonym om Världens bästa bror:
om du menar bullgur så finns det i sverige oxå :)

SVAR: Nej jag menar inte bullgur!:) Det är pasta och det står på paketet om du kollar. Men det är bara jag som säger bullguripasta för det ser ut som bullgur men är pasta!! men det heter ju inte så! :)

STUDENTERNAS NÄSTA!!

WIHOOOOOOOOOOO!! SAIK är i SM-final!!!!! Så jävla grymma är dom, 10-3.. Vad kan man säga mer än FAN VAD GLÁ JAG ÄR NUUU! Stolt Sandvikare nu. Drar ner till studenternas med Fanny och Agnes på söndag och kikar finalen. Oklart vilka dom möter eftersom den andra semifinalen inte är avgjord. Men det står mellan Villa och Bollnäs! (Dom mötte Bollnäs förra året)

Nu ska jag ta en dusch och sedan kolla en film att somna till. Imorgon blir det kungsberg, för min del blir det snowboard. Var ett bra tag sen nu så det ska bli skoj!

Kör så att det ryker.

Sitter med en fjällräven på mig nu inomhus.. buhuu vad kallt det är hos Ebba.. Jaja, vi kör det sista på läxan vi har till imorgon, eller vi ska redovisa en sak som egentligen skulle redovisas för 5 veckor sen! Bra där, jag vet. Iaf jag håller på att somna så nu lär jag köra på här det sista så jag kan få gå och sova, hejssvejs.

OPP & NER!

Agnes skickade en söt video på oss från i somras när vi var i skateparken. Saknar sommaren och att vara brun....

14 mars

Min uppdatering har inte varit den bästa, och kommer inte bli så bra heller. Har lite i skolan jag måste ta tag i.. Och imorgon ska jag sova hos Ebba med henne och Jossi, skojsigt. Nwj, nu måste jag göra lite engelska. CIAOOO
Random bild..

SOOOOOL

Idag vart det springtights och tjockis tröja i skolan! Nu ska jag duscha snart och sen ikväll blir det bandy, SAIK-Hammarby (tror jag) semi!
Fint väder idag!!!

12 mars

Är på solariet med Majsen nu. Här får ni en bild på mitt rum som är så fiiiint nu när set är städat! Tänk er det där rummet med en madrass och kläder över heeeela golvet och den vita byrån mitt i rummet;) hehe.

Världens bästa bror

ÅÅH, jag har världens bästa bror! Igår kom han ju hem från Italien och så kommer han hem med, som jag kallar det, bullguripasta!!!! det är spagheti som man klippt typ. SÅ HIMLA GOTT! Första gången jag åt det var när jag var i Kroatien för 6 år sen och sen i Mallorca för 2 år sen typ. Jag är så himla glad. Jag satt och smekte påsen när jag såg den... hehe.

12 mars

Sitter i skolan nu och är verkligen uttråkad. Har varit här sen halv 12 och börjar om 45 min, alltså kvart i 3.... Jag och Hanna sitter och pluggar till vårat spanska prov vi har, kan säga att jag kommer få F... 

Har sökt två jobb också! Så nu håller jag tummarna för att jag får något iaf. 
image description
gammal bild

12 mars

Sitter och kollar på Disney Chanel och väntar på att klockan ska bli "gå till bussen". Åker till skolan 3 timmar än jag behöver? Men vad gör man inte för mat?? Sjukt god mat idag i skolan!!! Hehe. Hejs

11 mars

Nu hinner jag inte blogga... Jag måste städa, mitt rum ser VERKLIGEN ut som hej kom och hjälp mig. Finns ingen yta där man ser golvet. USCH vad det där inte lät fräscht. buhuuu. Ikväll ska jag nog hämta min saknade bror som kommer hem från Italien! :) han har varit borta sen förra fredagen, hihi. höörs

Melodifestival finalen!

10 mars - TÄVLAR

Är med i en tävling hos Mohammedi's om en valfri vara från Uffessakerochting.se. Klicka här för att komma till tävlingen. Enklaenkla steg för att vinna, gilla en sida på facebook och välj vad du vill ha! enkelt va? ;) Finns även plus poäng. KIKA IN. 

(bilden tagen av Mohammedi's)

10 mars

Nu ligger jag i sängen och vaknade för ett tag sen. Ska snart ber och göra lunch, orkar inte med nån brak frukost idag, för åt ingen lunch bara därför.. Haha. Ikväll blir det melodifestival finalkik här hemma men några. Myyyys.

10 mars

Slängde ihop en ny header. fin? ful?

Har varit med tjejorna nu på kvällen. Vi spelade "Med Vilda Gester" och mycket skratt blev det! Kollade även på Big brother, mycket skratt då också. Dom åkte hem för snart en timme sen och nu ska jag lägga mig i sängen och kolla film och gosa med min kisse om hon vill. (Dock inte MIN bebi - Tarzan, utan mammas Skrållan).
Gick på toa, och där låg hon.. sötis!

10 mars - tidsinställt

OBOY!!! Så himla gott, älskar oboy!

9 mars

Min morgon!

9 mars - igår

Några bilder från igår i Kungsberg med Alvis och Johannis. Skojsigt var det.

9 mars

Buhuu, mitt hår är jätte slitet... syns inte så värst bra på bilden, men i verkliga livet.. Då kan vi snacka slitet. Vill inte klippa av det heller för då kommer mitt hår bli superduper kort, och det vill jag INTE! Hatar hår.

8 mars

Sitter och kollar tv i mitt underbara undetställ nu och väntar på att Alva ska bli klar så ska vi och Johanna till Kungsberget. Efter blir det hem ta en snabb dusch och slänga sig framför tv:n och kika BB, SKÖÖÖNT. 

Är ledig imorgon också, ännu skönare. Vet inte vad jag ska göra. Måste städa mitt rum men det är alldeles för tråkigt, så vi får se.

goodnight

SAIK i semi!! woopwoop! härligt gubbar ;)  närååå, film nu sen sova. roligt inlägg hej.

face the fact

Wild child

Har precis lagt mig i sängen och kollar på Wild Child!! Älskar Alex Pettyfer, så jävla snygg. Nog om det. Har varit ute och gått med mamma idag, blev nästan 6 km. Vi gick en omväg till Ica och handlade sen snabbaste vägen hem med dom tunga kassarna. Käkade plocksallad efter, mums. Övningskörde till Micke och hämta hem skrållan också. Fick träffa min älskade Tarzan då på samma gång, min bebi!

 

 

You are not fully dressed until you wear a smile.

Har nyss kikat BB med Malin. Nu ska jag göra mig klar för sängen och kolla på The Walking Dead ensam, helt jävla ensam... buhuuuu. (haha). 
Idag har jag iaf varit i Valbo med Malin sen var vi här då som jag nyss sa och kollade BB. YEEES, Jessica åkte!!! Hehe. HÖÖÖRS

Skola imorgon....

Ligger nu i min säng och har nyss vaknat! Igår var jag hos farmor och farfar med syster och åt, älskar farmors mat<3 när jag kom hem chillar jag bara och kollade lite tv och så.. Vid tio vandrade jag till Maja och kikade film och pratade. Vi smed även en plan..;) okej, jag gjorde! Den är dock hemlighets stämplad så INGEN får veta:D hihi. Jaja, nu ska jag slå på en film eller nå.

Skulle kunna döda för detta NUUUU

Har nyss ätit en fet portion  mat, men inte fan bryr jag mig. Jag vill ha ett friscomål NUNUNUUUU!!
image description

Stockholm med min fina

Sitter just nu på MAX i Stockholm med Linnéa! Kaos dag, började med att jag tänkte fel när bussarna gick så Pernilla fick hämta och skjutsa in till Gävle där det var en jävla klantig äcklig gubbe eller nått som kört i diket så det var en bilkö... Så vi missade tåget. Tog ett senare och har sprungit in i alla affärer tio gånger nu tror jag om inte mer. Har världens värk i fötterna.. Så skönt att få sitta still ! Vårat tåg går inte hem förns om två timmar typ så har igen aning om vad vi ska göra. Kanske ta en efterrätt på mitt älskade MAX som jag äntligen fått äta<3 KANSKE lägger upp bilder på vad jag köpt sen, hejs