Japp

Hos Malin nu och vi hittar väl på nått att göra snart! Fick mitt hm paket idag!!!!!!!

Snällt

Snäll bror man har som åker till Tandådalen och lämnar mig själv i källarn som är sjukt mörkrädd, men jag älskar dig ändå<3 hihi

Nu är man nöjd!

Jag och Jossi har varit hos mig och pluggat nu ikväll så nu har man bara en röd upppgift som jag ska till skolan och göra imån, 3 st frågor ska jag svara på! känns helt ok.

Varför stannar ni inte?!?!!

Kom nyss hem från skolan... Pappi hämtade upp mig och Jossi när vi slutade. Nu ska jag ladda ner one tree hill säsong 1 eller OC säsong 1! Får se vad jag känner för. Kan inte kolla på min snygging längreeeeee :((((( DÖÖÖ! Aja, hörssss
Hade på mig min pippitröja som farmor gjort, huuur mysigt och skänt som helst.

Godnatt folket!

Nu på kvällen va jag som sagt med Jossi. Elin va med en stund också:) tog en promenad med Jossi hem, eller jag stannade till hos mamma och hämta lite saker sen skjutsa hon hem mig. Nu ligger jag här och ska sova, upp tidigt imån. Pälsmössan har åkt fram också;)

önskelista jul!

myspys med småttingarna

Kom hem för en halv timme sen kanske. Nu myser jag med dom två små kattungarna som är kvar och dom flyttar på torsdag..:( Ska va med Jossi ikväll ingen aning om vad vi hittar på, men vi hörs senare.

In school

Sitter i skolan nu och har svenska fast vi ska skriva på våran samhällsuppgift? Men jag fattar inte och har inte intervjuat så kan inte skriva och fattar inte hur man ska skriva. Men ska ta tag i de nu, hejsssss

Nu säger jag godnatt!

Juste, godnatt! Hihi

Hittade ett par skit snygga skor idag som jag vill ha på jul och nyår osv..!

Vilket fint väder vi hade idag..

Min Bebiiii

Ojoj, blev inget blogga efter skolan för kom hem nu. Gick till Malin när jag hoppade av bussen sen åkte vi till Micke och va med Min kisse och hans syster. Min bebis! Och kunde inte blogga från mobilen heller eftersom att de inte finns nån motagning där ute.. Nu ska jag ta mig lite glass kanske, gotta ner mig i soffan.

Äntligen fick jag pussa på min Bebiii, dock va han inte lika glad just på bilden..;)

someone like you

Har sovmorgon till 13.00 idag så ska göra mig lite lunch nu. Sedan går jag till bussen. Vi ska till nån teater men vad vi ska göra vet jag inte. Kanske kolla på en teater? ;) Haha. Vi hörs när jag kommer hem.
Hittade en söt bild från när jag åkte motorcykel förut.

Just go with it

Nyss kikat på den filmen, den var riktigt bra! Se den. Men gaaasch vad snygg hon är, Jennifer Aniston. Vilket leende hon har, tänk att ha de!


Så var det dehär med rubriken

Blev inte att jag åkte till Tarzan... Jag åkte med Malin och kollade när hennes pojke spelade bandymatch ist. HAHA, fan vad dom sööööög. Okej, de där va taskigt, men dom sög verkligen. Alla va inte dålig men laget som helt het sög. Nu kanske jag ska vara med dom om jag fick för Emil och om jag orkar vill säga.
Hejsvejssssssssss

H&M beställning

Detta beställde jag från H&M igår kväll. Klänningen, svarta vväskan, ringen, armbandet och halsbandet köpte jag för att ha på julfaton, tillbören har jag på nyår också, dvs jag byter bara klänning. Slänger in en bild på klänningen jag ska köpa och ha på nyår också då. Dock vet jag inte vad jag ska ha för skor, men jag hittar väl några snygga snart. Men iaf den vita väskan köpte jag för den va billig och praktisk och snygg såklart.
nyårsklänningen :)

Brandman by Ebba!

ALLA kommenterar och skriver vad ni tycker, om jag ska göra fler osv!:) kramisar ps, gitarren är lite ostämd..

Myspys söndag.

Idag får de nog bli en hemma dag. Kanske ber mamma hämta mig och skjutsa mig till Micke så jag kan få gosa med min kisse. Eller kanske och kanske, jag ska tvinga henne! ;) Så kanske jag får övningsköra lite också. Imorgon är de skola och vi har ju en lektion på måndagar och just imorgon ska vi vara på teatern eller hur de var. Ha en mysig söndag nu, hejsvejs!
En gammal bild från telefonen.

julkänslaaaaaa

Detta är bra sant de också

Hitta även detta på Jenniferlarssons blogg! :)

Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.
Vi läser på schampo flaskan i duschen.
Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.
Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.
Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.
Vi trycker på dörren fast att det står dra.
Vi säger va? fast vi har förstått allt.
Vi hatar när vinden förstör våran frisyr.
Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.
Vi kan se samma film 10 gånger.
Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.
Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.
Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.

sleep tight

Kom hem från Majsen för en stund sen bara. Är väldigt trött så ska sova så syns vi imorgon, godnatt!

Bästaste lilla syster

hos bästavän

Sitter hos Majsen nu, vi ska väl hitta på nått att göra snart. Hämtade ju min kisse idag, åååh va stor han blivit♥ Ha en mysig kväll eller partyfylld kväll för de ska jag ha, pussss
vilken charmig vän man har♥

Jag som trodde att de var jag som var poppis....

Hör hur de plingar till på facebook och hinner tänka yeees, fan vad poppis jag är! Så klickar man in på facebook och inser att de var brorsan som var poppis....

HAHAHA

K

true storyyyyy

Hittade denna bild på jenniferlarssons blogg!

go for it or back off?

Vaknade för en stund sen och kollade på ÄLSKADE Gossip Girl. Sen kom mamma och knackade på fönstret? (hos pappa) haha. Och idag ska jag förmodligen hämta världens finaste katt, MIN TARZAN! åååh, vad jag saknar han, och nu får jag äntligen gosa med han♥♥ Då kommer de komma väldigt mycket bilder på han skulle jag tro.. hehe, men har lagt in 2 tidsinställda inlägg, kommer kanske fler :)
BEBIS♥

Lev livet innan de är försent.

Nyss kommit hem från skolan... Åkte med bror hem. Ikväll får vi se vad som händer! Pusss
Haha söt bild..

In school

Sitter i skolan.. Fast vet egentligen inte. Har bara ätit lunch och nu sitter jag bara vid facebook osv. Aja, åker hem när bror åker hem, puuuusssss.
Jossan dator laggar sönder så kan inte lägga upp bilder..

Frost osv, nu är vintern här tyyyp

Blev dock inget Ica eller onyttigt... Tog bussen och mötte Jossi sen gick vi hem till min mor och kikade film. Nu ska vi göra en bokrecention(stavning?) om den! hehe. Nä nu ska jag slå på en annan film och sova. Om jag vaknar imorgon så jag hinner till lunchen i skolan ska jag åka in, annars stannar jag nog hemma. Hihi, godnatt!
Körde på onepiece och uggs ikväll! ps. uggsen är äkta! ;) hähä

Ikväll kör vi på onyttigt.

Väntar nu på att pappi ska lägga Stina sen ska jag be han skjutsa mig till ica. Ska nämligen vara onyttig ikväll, så de blir att handla chips och dipp♥
Hör nu att de rör sig på övervåningen så nu är han nog klar. Slänger in ett inlägg senare tror jag. Pööösss
En sisådär gammal bild.. Hockey..;)

my mama told me when I was young we all born superstars

Hade matte, idrott och engelska idag. Idrotten va helt ok, jag stog på huvudet och hoppa höjdhopp. Sen på engelskan så dansade jag och Jossan. HAHA, säger jag bara. Nu väntar jag på mat sen ska jag kolla film med Jossi. Puss!

Tipptipp

Såg på Jennhys blogg (länk till vänster under rubriken länkar) att hon målat tipparna! Så kom att tänka på att jag också velat de! Så för min del blev de rosa tippar. Inte snyggaste jag sett men helt ok för att ha gjort dom utan mallar.

Jag slog en knut!

Har legat i sängen hela kvällen och kikat tv. Så himla skönt var det! Nu ska jag slå på en film och sova. Skola imorgon. Då hörs vi, godnatt!

Myser i min onepiece

Va på bio inatt! Breaking dawn part 1!! Den va väldigt bra! Längtar till part 2 kommer ut.. Så googlade och kolla när den kommit så kommer den ut 24 november...2012?!????:( aja.. Sen vaknade jag i morse och trodde jag skyller spy. Så sov vidare och tog sedan 12 bussen till skolan! Sen fick jag äggsås till middag, kärlek! Nu vart de ett långt inlägg.. Hörs!

Världens sötaste vän!

Hahaha de där är min bästa vän de där<3

Världens sötaste vän!

De där är min bästa vän de<3

Videoblogg!

På historian

Skolan!!!!!!!!!!

CHACHAAAAAA, sitter i skolan med JOSSI <3333333333 nu ska vi ha svenska. PUUUUSSSS
image description

MIN KISSE!

ÅÅH, min kisse kommer hem nästa helg!!!!!!! Världens finaste katt !

Rubrik

Bilder från valboooo!! Ikeamat<3<3<3

Videoblogg!!

Blogggggich

Valbo med Göllan <3

Follow me on Instagram?

Hejsan gott folk! följ gärna mig på instagram.. hihi!! ebbalindholm heter jag däääääär

hejhopppppppp

Idag har jag ju firat min syster och pappa! Sen åkte jag till mammi och va med Fanny och Agnes, snackade mest. Nu ska jag slå på en film och sova. GODNATT!

HJÄLP TACK!

Jag har ändrat header men de ändras inte liksom !!! Nån som kan hjälpa till med de?!?! SNÄLLLAAAA

Jag älskar dig!

Nu hittade jag en bild på världens bästa pappa!

Grattis Världens Bästa Syster & Pappa På Farsdag!

Idag fyller min älskade syster 4 år. Och världens bästa pappa har farsdag! Jag älskar er MYYYYCKET!
Sista bilden är gammal... Och har ingen bild på pappa på den här daton, men kanske kommer upp en senare.. PUSSSSS

Kropp mot kropp!

Hade en mysig kväll med brudarna! Massa spel och skratt. Nu ska jag sova och så får vi se vad morgondagen bjuder på, godnatt!

Chacha

Chacha bloggen! Ska spela spel med världens bästa tjejer nu, ps Frida Rooth är lite bättre än alla andra! Love you fridis!!!!! <3

Lite bilder från veckan!

Är hos far nu och kollar modelljakten! Ska va med Göllan och Jossi ikväll:) nu får ni lite bilder från min tlf!

Kvällspromenad!

Va på en liten prommis med Fridis idag! Eller lite mer på kvällen, snackade lite osv. Sen gick vi hit till min moster och snackade lite och kolla bilder och videoklipp ;) haha. Sen kom Henrik så gick vi till Enen, sen dom hem till Fridis och jag hem hit. Nu snackar jag skype med Jepser.. Men ska sova nu.. Hahaaaa. Pööössss
Frida och jag efter hockeyn föruttttttt

Halloween festen i Årsunda!

Lovisa, Jennhy & Jag... Bilden tagen av Jennhy!

TBS GÄVLE ♥♥

Ska man börja blogga bättre kanske? hmm.. Aja, va i tjockholm igår ju, kika True Talent! Hoppas man synstes på ett litet hörn iaf ;) haha, näråå. Men nu ska jag kanske ta tag i lite skolarbete? NEJ, för jag orkar inte...... Hatar skolan när man ska jobba men TBS GÄVLE in my heart! de är fan mitt andra hem <333333333 aja, hööörs
en ego bild <3

tjockhollllllllllllllllm

Nu far jag till stöchhölm/tjockholm/sthlm osv. för att shoppa lite och kolla på true talent, LIIIIIVE!! hörs mother fuckersssssss
Bebis, I love uuuuuuu <3