ikväll smäller de

Nu ska jag slänga mig in i duschen och sen ska jag till Ica med flickorna och handla mat till ikväll, pusss.

kvällsprommis

bitch please, just saying

Såklart så vann ju älskade brynäääs! Nu ska jag slänga i mig nått att äta för att sen gå vidare till bästa och mysa till lite film, pussss
En söt bild på oss från fifty cent.

BRYNÄÄÄÄÄS-tidsinställt

är på hockey nu och detta drog jag på mig idag.

klart man kan borra

Borrade fast en hylla under min spegel nyss, och satte dit en lampa. FINFINT

så hade vi ingenstans att vara..

ebbalindholm

Ligger i sängen nu och har nyss kollat klart på A Cinderella Story 3, en bra film! Ikväll blir de hockey, de va längesen nu.
Färgade håret lite mörkare igår också.

waneys

blame it on the boogie

detta hade jag på mig idag när vi va på waynes och åt lunch och prata om allt och inget!
min älskade skjorta

rise and shine

Som sagt fixade jag mina naglar igår och såhär blev resultatet.

Jossipossi

När jag vart hemma en stund efter att naglarna va fixade tog jag mitt pick och pach och for till mamma. Sen gick jag till Jossi och kikade lite film och lekte med zorro osv. myyys. Nu ska jag slå på ett avsnitt av älskade O.C. Imorgon kanske de blir att förja håret mörkt. Puuuussss
ÄLSKAR ATT JAG HITTADE MIN KAMERALADDARE<3

outfit

Va iväg och fixade mina naglar. Så nu är dom fina till nyår, fast vi ska ju hänga på en parkbänk i stadsparken iår så kanske va lite onödigt att göra dom fina till dess, men nu är dom fina iaf! Kankse ska iväg på bio ikväll igen med mamma och hennes kille.
Nya linnet och koftan. Och den nya väskan hade jag också.

ÄLSKAR MIN NYA SKJORTA!

Min shopping.

kofta-carlings

skorta-bikbok

tröja-JC

linne-carlings

blus-vila


väska-gina tricot

Valbo för lite mellandagsrea

Så här ser jag ut då. Ska åka till rese nu sen efter valbo blir de bio med brudarna också:)

Pappa & Pillans nya kapselmaskin!

Japp, testade den nu med lite choklad. Kankse inte den godaste chokladen men helt ok!

Fick även en ny TV

Jag tror den är 42 tum, men pappa säger 40 tum. Fast 42 låter ju bättre så vi säger så ;)

Mina Julklappar 2011

Vantar av pappa
BH av pappa och pernilla
strumpor av farmor och farfar
Peace and love ''biljett'' av pappa och pernilla
nagelförstärkning av farmor och farfar
presentkort i valbo av farmor och farfar
BH och trosor av farmor och farfar
BH och trosor av pappa och pernilla
skidstrumpor av mamma
pengar av mormor och morfar +en pälsmössa
ögonsbrynsskugga och pensel av mamma
två par trosor av mamma
brandvarnare av mormor och morfar. haha
kofta av mormor och morfar

NIKON ♥

Kom hem nu för ett tag sen. Har hittat min kameraladdare så blir många kort med bättre kvalla, och bilder på de jag fick i julklapp. Ska bara ladda batteriet.

Två bilder från kameran.


Mys

Sitter hos Jossi nu med henne och Elin. Har kollat film och nu chillar vi bara. Ska hem till pappa och sova sen och imån blir det Valbo och Gävle för shopping sen mat och bio med girlsen!
Ni får en söt bild på Rubi från igår!

Hell nooooooo

Fan vad handikappad man känner sig utan telefonen. Min bror sov hos mamma så fick aldrig min telefon inatt.. Men hoppas att jag får den snart! 
Nu ska jag slå på sista avsnittet av säsong 2 på älskade O.C. Ni får bilder på mina julklappar ikväll eftersom att jag ska fira min tredje och sista jul idag för iår! Myyys. Ska hitta min laddare till min kamera också och börja använda den lite också, istället för min telefon.
Jag och Elin från hennes 16 års fest i mars :)

Kalkooooooooooooon

Nyss kommit hem från stockholm. Var där och firade amerikansk jul med lite kalkon osv, de va faktiskt gott. Glömde min mobil hos mamma också... så kan inte lägga in bilder från idag, men de kommer senare eller imån. hejssvejsssss
Haha, hittade denna bild från början av ettan. Söt...

bästa

Idag, imorgon de finns bara du.

Sitter vid mormor & morfars dator nu. Har fått många fina klappar, men har två julaftnar kvar. Imån amerikansk jul och övermån med pappa. Här får ni bilder från igår och idag.
IGÅR




IDAG



kunna inte ladda upp fler. Men vi körde fia med knuff som Micke, enligt han, är oslagbar. Haha, så när alla hade gått ut hade han tre kvar....

Godjuuuuuuul

Tomten är far till alla barnen

Idag var jag i kungsberg, men blev typ inge åka. Åkte hem och kikade på Lycka till charlie, movieeeeee. ASSSSS BRA! Sen vart de en sväng till valbo med Malin och köpte en julklapp till mamma och bror.
Nu på kvällen va vi hemma hos Jossi och kika film. Tomten är far till alla barnen. Jag, Jossi, Frida och Henrik. Nicole va med ett tag också. Ska sova hos Jossi nu också sen åker jag hem till pappa och är Tomte. hööörs
Hitta en söt bild på min fina klass.

Dan före dopparedan.

Igår var jag ut med några av mina tjejer och käkade på Napoleon. Var mumsigt, men hon i kassan, hon drberade också, men hon va en jävla bitch så de gillades inte. Sen skyndade vi oss till ica för att köpa godis för att sen springa till bussen och åka hem till mig och kika mamma mia. Sjuuukt bra film och längesen man såg den.
En bild från julavslutningen på skolan som jag hittade på Jossis blogg. Jag och Jossi.

Träffade min älskade kisse igår

Han har så lång och stor svans..

Detta hittade jag i brevlådan när jag kom hem

Av min fina syster

HEJ JULLOV

Mamma fick skjutsa mig ist, för micke kom inte in i bilen. Åkte till skolan och hade lite olika aktiviteter sen avslutade vi med lite facklor och rektorn höll tal och till sist sa alla god jul så nu har vi JULLOV!!!!:)
Mindre än halva den där va slut när vi gick därifrån...

All I want for christmas is snow

Ska klä på mig och borsta tänderna sen kommer Micke och hämtar mig och skjutsar mig till bussen, han är så snäll han. Måste kila.

Ebba, Jag & Jossi

en till bild från skolan. lite oskarp bild, men de skiter man väl i.

Imorgon är de Julavslutning!

Va nyss med Linnéa och vi har kikat runt lite på lokaler till nyår. Hon gick nyss hem och jag ska väl slå på lite avsnitt va O.C, haha.... GALEN i de.
Enbild från skolan idag. Josii och Ebba är också med egentligen, men dom tyckte dom va ful så va tvungen att klippa bort dom...

living the dream

Har företagsekonomi nu och kollar på nån film, men busiga jag kollar ju såklart på älskade O.C ist... hehe. Fast kollade på filmen lite också såklart. Snart har vi samhällskunskap med rektorn, de ska bli spännade. Nu ska jag hjälpa Jossan med hennes blogg, hööörs

Längesen jag använde systemkamera nu..

så då passar man på att bli ego

Fil & O.C

Sitter i skolan och äter fil och kikar O.C.

Snebena

Har inte haft snebena sen jag klippte mig i februari. Haha, lite ovant. Är nu i skolan och ska snart snacka lite om andra världskriget och Hitler.


Vi är duktiga vi.

Pluggar för fullt med Jossi. Eller? haha dehär har vi gjort nu... men nu ska vi göra lite till sen ska hon hem och jag ska kolla på älskade O.C <3

Give me


Längtar till skolan slutar så jag kan flytta till O.C

Ny designnnnnnnnn

Så där ja, kikade först in på Bellas blogg och hittade en länk till bloggdesign.nu. Såg denna snygga design, så bestämde mig för den och vipps kolla vad snygg min blogg blev. Tack och hej för mej.
Tummen upp, yey.

Bästavän livet ut

Himlen är oskyldigt blå

Sitter på spanskan nu.. Kollat OC, men slutar snart då ska jag hem och göra lite historia med Jossi. Har nått seminarie imorgon och vi har inte börjat, bra där! Hörs.
Bilden är tagen av Frida! vi är så fina, detta var också i lördags.

fina flickor

Hade en skit bra kväll med mina flickor igår! och några pojkar. Men jag vet iaf vilka som inte får komma hem till mig igen :)





Undra vilka som döljer sig under den gruppen...

haha ;)

Lila Klänning

Vaknade med vääärldens jävla mensvärk.. fan va ont de gör! 

Igår var jag med Fanny, vi kikade bandy. Sen åkte vi hem till mig och kollade allra sista avsnittet av OC, sen gjorde vi inte så mkt mer... Juste, köpte en klänning av Malin igår som hon hade beställt med den var förstor på henne.
Orkade inte vrida bilden, men här är en dålig bild på klänningen! :)

Just like the alphabet, bitch. I come before U.

Blev inte att jag åkte till stan med Jossi för hon skulle inte dit, logiskt va? Så gjorde lite lunch och kikade lite tv. Ikväll ska jag va med Fanny och de var ett bra tag sen. Har ingen aning vad vi ska hitta på.. Chill eller partyyyyyyy, lets see what the evening bjuder på ;) haha bra svengelska.

OC now and forever

Kul att man somnade runt halv 2 inatt och vaknade nu vid halv 11 av Jonas väckarklocka... Hatar att vara så jävla lätt väckt på morgonen, men jag gissar att sånt är livet! Haha. Igår frågade Jossi om jag ville följa med till stan och snäll som jag är så sa jag ja. Så får se när hon hör av sig att vi ska åka.
Nu ska jag antingen kolla på nån film jag laddat ner nyligen eller kolla några OC avsnitt ;) puuusssss
Här får ni lite bilder från OC..:)
Marissa och Ryan är så fina tillsammans.... hihi
HATAR ATT MARISSA DÖÖÖÖR, sista säsongen är inte lika braaaa fast de är fortfarande bäst!!!!!
Förlåt för er som inte sätt och kanske tänkt se ;)

welcome to my mess!

Japp, såhär ser du ut hos mig, på mitt rum bara alltså! Har väl alltid gjort och kommer förmodligen att alltid göra ;) haha. Nej, nu ska jag slå på Bridget Jones Diary och sedan sova. Juste måste bara säga att de va huuuur skönt som helst att va ledig idag och sen har vi ju imorgon också, nattttiiiii

Hittade en söt bild på mig och min spökkatt.

Världens bästa katt enligt mig.

Såja

Skickade nyss efter en julklaap som jag och min bror ska ge till pappa och Pernilla! Kan ju inte säga vad de är utifall dom skulle läsa detta, men ni kan få en bild när den anlänt hit hem:)

INTE IGEEEEEEEEEN....

Har dom gjort om facebook igen?!?!

''Vinn en Zumba-box full med träning''

Japp precis som rubriken säger! Kikade in på Branders blogg och hittade denna tävling. Perfekt att ge bort i julklapp till mamma, moster eller vem som helst! Jag tänker nog ge bort de till mamma om jag inte behåller de själv ;) Klicka HÄR för att komma till tävlingen och HÄR för att komma till henne blogg! :)
Jag älskar hennes header, kolla bara så grymt snygg och häftig den är!

HAHA

Två bilder från skolan

Nu så ser vi fram emot en lång helg!!!! Är ledig imån och på fredag, häärligt. Ska även kolla med mamma om jag får va sjuk på måndag ;) haha, har en lektion och den ska vi kolla film på.. så de är lite ovärt att åka in till Gävle för att kolla film.
Idag blir de jobba lite historia med Jossi och kanske kolla Easy A och så klart äta fruktsallad ;)

CHRISTMAAAAAAAAAAAAS

Endast ca 6 skoldagar kvar, hjärtaaaaa

Bäställt min nyårsklänning nuuuuuuuuuuuu och en snygg ring! Men måste glömma bort de för ska få de i julklapp ;) hehe, åååh vad jag längtar till jul och nyår! Näe nu ska jag slänga in mig i duschen och sen ska jag slänga mig i sängen och sova! natttiiiii
Fett söt...

tagga nyår dååå, hihi

Väntar nu på att mammsen ska komma hem så jag kan beställa min nyårs klänning!!!!! Måste hitta ett par skor ocksåååå, kommer få gå barfotaaaa, men då har jag iaf en snygg klänning:)

CHILL @ THORÉN

HATAAAAAAAAA SPANSKAAAAAAA

Har spanska och de suuuuuger!! Måste kolla om jag får byta till tyska steg tre fan.... HAHA, kanske lite sent. ORKA LIVET ska hoppa av spanskan, höörs.
arkiv bild...

Förfest och efterfest, vi skippar festen!

Hade en sjuuuukt kul kväll/natt igår! Kom hem 7 imorse typ, sov max 6 timmar sen vare bara atta kliva upp och ta sig till Högbo för litw marknad. Nu ska jag kolla ett avsnitt av GG tror jag sen sova innan 21 ;) så jag får sova uuuut! Börjar halv 1 imån också, sköööööööööönt!
This was the afterpartyyyyyyyy, me and mimmi!

NÖRDAR @LUSSEN

Lirat lite lusse såhär på kvällskvisten! Vi vann alla matcher... ;) hahaaaa, satt ett mål i krysset tacklade lite pojkar i sarjen så dom flög osv. Lika kung som vanligt, men va ska man göra liksom? Aja såhär såg jag Elin och Linnea ut :D

fruktsallad, mumsssss

Idag hade vi simmning på idrotten. Sen dök jag lite med Ebba och hoppade trampolin. Sen stack alla och duscha för dom skulle hinna platta håret osv innan bussen gick! hihi. Men då stack jag Ebba och Sanna till där man badar liksom och sen simmade vi ut och rulla oss i snön! Men så fick man inte göra så fick lite skäll men de vare värt. Efter de bar de snabbt in i duschen och skynda sig till bussen.
Nu ska jag göra lite samhäll med Jossi, pussssss.

Mitt namn är Ebba och jag tänker inte va tyst.

OJOJOJJJJJJJJ, gud vad jag börjat säga ojoj osv hela tin nu... JAJAAAAAAA inte bloggat på ett tag nu meeeeeeen ska väl börja med de kanske. Hihi, nu ska jag göra lite samhäll sen ta mig till Majsen och så ska hon svara lite frågoor sen kanske vi kollar lite Stallkompisar? haha, de är fan skit bra de.
Lite bilder från veckan.






Vi va en sväng på fängelsemuseet så fick jag nån järnsak runt halsen..

Ojojoj bråttom

Ojoj, nu var de ett tag sen.. eller okej förrgår? Aja, Jossi kommer vilken sekund som helst och vi ska kolla på A cindarella story som går på 3an klockan 9! Imorgon är jag hemma från skolan, första fredagen sen vi började typ, hehe. Men de ska bli skönt. hejssssssssss
söt, nu skulla vi till ica har bråttom hejs